Μια διαφορετική γραβιέρα που έχει νέα ενδιαφέροντα διατροφικά στοιχεία και ωραία γεύση είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Βοΐου στην Κοζάνη υπό την επιμέλεια της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Το καινούργιο τυρί με προπιονικά βακτήρια ή και προβιοτικά δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Μέτρου 16 «Συνεργασία», που […]
The post Μέτρο 16: Συνεταιρισμός Βοΐου και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο δημιουργούν τυρί με διατροφική αξία appeared first on ypaithros.gr.
K. Πιερρακάκης: Μηδενίζονται όλες οι χρεώσεις τραπεζών μέσω ΔΙΑΣ
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης προανήγγειλε κυβερνητική παρέμβαση για τις χρεώσεις στις τράπεζες, μετά την αναστάτωση που είχε προκληθεί με τις χρεώσεις...
Διαβάστε περισσότεραDetails