Οι επιπτώσεις των ανοιξιάτικων παγετών στα φρούτα που οδηγούνται στη μεταποίηση για την παρασκευή κομπόστας , χυμού φρουτοσαλάτας συζητήθηκαν σε πρόσφατη σύσκεψη της Επιτροπής Βιομηχανικού Ροδάκινου και Αχλαδιού της ΕΘΕΑΣ. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/07) στα Γιαννιτσά επισημάνθηκε ότι ο παγετός συνέβαλλε στη μείωση της παραγωγής ορισμένων ποικιλιών αχλαδιού σε ποσοστό […]
The post Βιομηχανικό ροδάκινο: Σε 230 – 250 χιλιάδες τόνους η αναμενόμενη παραγωγή appeared first on ypaithros.gr.