
Αύξηση της γαλακτοπαραγωγής έως και 22%, άνοδο 6% στο λίπος και 5% στην πρωτεΐνη του γάλακτος υπόσχεται μια νεοφυής επιχείρηση με έδρα το Κέιμπριτζ. Ο λόγος για την εταιρεία αγροτεχνολογίας Antler Bio, η οποία επιχειρεί να φέρει την επανάσταση στην αγελαδοτροφία μέσω της τεχνολογίας γονιδιακής έκφρασης. Πιο συγκεκριμένα, η startup ανακοίνωσε επένδυση ύψους 3,6 εκατ. […]
The post Antler Bio: Η startup που αυξάνει την παραγωγή γάλακτος κατά 22% μέσω της τεχνολογίας appeared first on ypaithros.gr.
Πηγή: ypaithros.gr | Συντάκτης: Αποστολοπούλου Bικτωρία