
Η Χίος φημίζεται για τα προϊόντα της και μεταξύ άλλων ξεχωρίζει για τη γεύση του το άνυδρο “Ντοματάκι Χίου”, μια παραδοσιακή ποικιλία ντομάτας από το νησί, που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Από τη Μαρουλού Χίου ο Γιάννης Βενέτης, επιχειρηματίας με τη μητέρα του, Στέλλα παρουσιάζουν μέσω της εκπομπής «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 την τεχνική που χρησιμοποιείται για το άνυδρο […]
The post Χίος: Πως καλλιεργείται το παραδοσιακό άνυδρο ντοματάκι appeared first on ypaithros.gr.
Πηγή: ypaithros.gr | Συντάκτης: ypaithros.gr