Μια διαφορετική γραβιέρα που έχει νέα ενδιαφέροντα διατροφικά στοιχεία και ωραία γεύση είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Βοΐου στην Κοζάνη υπό την επιμέλεια της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Το καινούργιο τυρί με προπιονικά βακτήρια ή και προβιοτικά δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Μέτρου 16 «Συνεργασία», που […]
The post Μέτρο 16: Συνεταιρισμός Βοΐου και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο δημιουργούν τυρί με διατροφική αξία appeared first on ypaithros.gr.
Ρόδος: Πλήθος κόσμου στην 17η Γιορτή Καρπουζιού
Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες στη Ρόδο και συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Απολακκιάς, η 17η Γιορτή Καρπουζιού. Στη δροσερή αυτή γιορτή,...
Διαβάστε περισσότεραDetails