Το έργο Olizo «Χαρακτηρισμός και χαρτογράφηση των terroir ελιάς», με κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00340, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Μέτρου 16 «Συνεργασία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και εστίασε στη συστηματική μελέτη της έννοιας του terroir στην ελαιοκομία. Η έννοια του terroir, που έχει τις ρίζες της στη γαλλική οινοποιία, αναφέρεται στη μοναδικότητα ενός γεωργικού προϊόντος ως αποτέλεσμα […]
The post OLIZO: Χαρακτηρισμός και χαρτογράφηση των terroir ελιάς: Ενδείξεις και προοπτικές appeared first on ypaithros.gr.
Στις 22 Ιουλίου η έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ της ΟΜΣΕ
Στις 22 Ιουλίου θα γίνει έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μελισσοκόμων Ελλάδας προκειμένου να καθορίσουν τη στάση του απέναντι...
Διαβάστε περισσότεραDetails