Σε έναν άκρως δημοφιλή προορισμό για Βαλκάνιους τουρίστες και όχι μόνο μεταμορφώνεται τους θερινούς μήνες η Αλεξανδρούπολη, φθάνοντας σε σημείο να χρειάζονται πάνω από 20 λεπτά για να διανύσει ένας οδηγός μια απόσταση 7 χιλιομέτρων, ούτως ώστε να μπει στην πρωτεύουσα του Έβρου. Οι ακτές και η εκλεκτή τοπική κουζίνα, με κυρίαρχους τους θησαυρούς της θάλασσας, ελκύουν όλο και περισσότερους επισκέπτες, που απολαμβάνουν την ομορφιά και τις γεύσεις του Έβρου.
Στις ιδιαίτερες γεύσεις κατατάσσει το γλυκό του κουταλιού κολοκύθι σε αρίδα, φτιαγμένο με μέλι. Στις προτιμήσεις των τουριστών κυριαρχούν το γλυκό του κουταλιού σύκο και το πορτοκάλι. «Οι πελάτες μας εκτιμούν το γεγονός ότι είναι χειροποίητα γλυκά, χωρίς συντηρητικά και αναγνωρίζουν ότι φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη», υπογραμμίζει.
Πηγή: ypaithros.gr | Συντάκτης: Αμπατζή Μαρία